Oris: "Wij blijven achter onze kapitein staan"

Steurbaut Kersten
| 41 reacties
Oris: "Wij blijven achter onze kapitein staan"
Foto: © SC

Kevin Oris kreeg in de eerste helft tegen Lierse een uitstekende kans om Antwerp op voorsprong te brengen. De aanvaller knalde het leer knullig over.

“Ik wou de bal snel trappen, maar ik raak hem niet goed”, beseft Oris. “Als we 1-0 voorkomen, kunnen we rustiger voetballen en is er minder druk. Maar we krijgen dan op een lullige manier het deksel op de neus. Het schot van Wahed wordt nog gedevieerd waardoor de doelman kansloos is.”

Antwerp kwam opnieuw in de storm door de geruchten rond het omkoopschandaal. De naam van Darko Pivaljevic werd genoemd, maar de Serviër mocht tegen Lierse toch een helft meespelen.

“Wij blijven achter onze kapitein staan”, stelt Oris. “Ik geloof niet dat hij tot zoiets in staat is. Hij was heel kwaad dat zijn naam genoemd werd. Daar wil hij niets mee te maken hebben. Hij heeft de groep niet toegesproken, maar hij moet ook geen uitleg geven.”

Voor Antwerp wordt het een seizoenseinde zonder inzet. “Er zijn nog zeven wedstrijden en we moeten proberen die allemaal te winnen. We moeten in de eerste plaats spelen voor de supporters. Het is schitterend dat ze vandaag nog met zoveel waren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties