"Honduras moet beter doen dan in 1982"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
"Honduras moet beter doen dan in 1982"
Foto: © SC

Honduras is er voor het eerst sinds 1982 weer bij op een WK. Rafaele Ferrari, de voorzitter van de voetbalbond van het land, wil dat er beter gedaan wordt dan toen in Spanje.

Honduras speelde op het WK '82 twee keer gelijk en verloor ook één keer. Het land kon zich dus niet plaatsen voor de volgende ronde. "Ik hoop dat de spelers op hun best zullen zijn en dat ze zich zullen kunnen plaatsen voor de achtste finales. Ik besef maar al te goed dat we met Spanje, Chili en Zwitserland drie lastige tegenstrevers treffen. De eerste is een kandidaat om wereldkampioen te worden, het tweede land werd tweede in de Zuid-Amerikaanse zone en de Zwitsers hebben met Ottmar Hitzfeld een van de beste coaches op deze wereld. Het wordt zeker niet gemakkelijk voor ons", aldus bondsvoorzitter Rafaele Ferrari op de website van de wereldvoetbalbond FIFA.

Ferrari kan zich nog goed het WK in 1982 in Spanje herinneren. "Ik twijfel er geen moment aan dat we meer kwaliteit hebben in de ploeg nu dan toen en dus kunnen we beter doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties