Vervaeke: "Wacht op een signaal van het bestuur"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Vervaeke: "Wacht op een signaal van het bestuur"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Antwerp startte maandag al de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor veel spelers oogt de toekomst nog heel onzeker. Ook middenvelder Bas Vervaeke weet nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen.

Vervaeke ligt nog tot eind deze maand onder contract op de Bosuil. “Contractueel ben ik dus verplicht om aanwezig te zijn op de trainingen”, zegt Vervaeke aan Voetbalkrant.com. “Maar het is leuker dan thuis lopen en het is ideaal om al zo vroeg terug het balgevoel te krijgen.”

Of Vervaeke in augustus nog in Deurne Noord rondloopt, is hoogst onzeker. “De club weet dat ik hier graag ben en wil blijven, maar ik wacht nog op een signaal van het bestuur. Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets gehoord heb. Ik heb het gevoel dat ze zelf nog niet weten waar ze naartoe willen.”

Ondertussen onderhandelt Vervaeke met andere clubs. “Er is nog niets beslist, maar ik kan niet blijven wachten. Eerste of tweede klasse? Daar kan ik niets over zeggen, maar het is wel een Belgische club. Ik hoop dat er snel duidelijkheid is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties