Capello: "Ik stap niet op"

Anthony Van der Planken
| 4 reacties
Capello: "Ik stap niet op"
Foto: © SC

Engeland is er alweer niet in geslaagd om door te stoten tot de halve finales van het WK. De Engelsen waanden zich op voorhand al wereldkampioen, maar moeten na nauwelijks twee rondes naar huis. Toch denkt bondscoach Fabio Capello niet aan opstappen.

Capello was tot vlak voor het WK nog onaantastbaar in Engeland, maar de vroege uitschakeling en vooral het povere voetbal doen de kritiek toenemen. De Engelse pers vraagt zich luidop af of het wel zin heeft om door te gaan met Capello als bondscoach. De Italiaan zelf denkt echter niet aan opstappen.

"Ik denk absoluut niet aan een ontslag", vertelde Capello na de wedstrijd tegen Duitsland. "Ik wil eerst praten met de bondsvoorzitter, pas daarna neem ik een beslissing over mijn toekomst. Ik moet weten of de bond vertrouwen in mij heeft of niet."

"Als een team verliest, wordt de manager altijd bekritiseerd", gaat Capello verder. "We speelden eigenlijk niet zo slecht in onze eerste wedstrijd tegen de Verenigde Staten, we maakten alleen één grote fout. De partij tegen Algerije was slecht, maar tegen Slovenië deden we het echt wel goed. En als vandaag die 2-2 goedgekeurd wordt, krijgen we een heel andere wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties