Vervaeke moet voor ervaring zorgen bij Wetteren

Fabian Morren
| 7 reacties
Vervaeke moet voor ervaring zorgen bij Wetteren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bas Vervaeke heeft een nieuwe club gevonden. De 28- jarige middenvelder tekende een contract voor één seizoen bij tweedeklasser Standaard Wetteren.

Vervaeke was einde contract bij Antwerp. De speler wilde graag op de Bosuil blijven, maar kwam niet tot een vergelijk met de oudste club van het land. “Ze hebben mij een voorstel gedaan, maar dat was voor mij financieel onhaalbaar”, zegt Vervaeke in een gesprek met onze redactie “Ook de afstand die ik telkens moest afleggen speelde een rol.” Vervaeke verhuisde enkele jaren geleden naar West-Vlaanderen.

Na een zoektocht van twee maanden heeft de middenvelder een nieuwe werkgever gevonden. “Het was niet ideaal om zelf de conditie te onderhouden. Ik ben blij dat ik nu mijn kans krijg bij Wetteren. Ik had enkele goede gesprekken met de trainer en dat heeft me overtuigd.

“Het is een rustige club met alleen maar jongens uit de streek. Iedereen gaat er ook 100 procent voor. De club heeft een duidelijke visie en dat sprak mij ook wel aan. Ik hoop dat ik de groep iets kan bijbrengen met mijn ervaring.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties