Ninove
Svelta Melsele
Datum: 16/10/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 8
Swingend Melsele hakt Ninove in de pan
Gentil Dossche
| 0 reacties
Swingend Melsele hakt Ninove in de pan
Foto: © SC

Svelta Melsele maakte brandhout van gastheer Ninove na een wedstrijd die vooraf als vrij evenwichtig werd ingeschat. Na amper een kwartier waren de kaarten al geschud.

De bezoekers namen de match direct in handen en Philippe Geeraerts zette de thuisdefensie onder druk. Gianni De Keersmaeker viseerde het doelkader en Amine Belfassi knalde de rebound binnen. Amper een minuut later schilderde Dieter Vermeulen een hoekschop op het hoofd van broer Filip en Melsele zat op rozen. Het ging van kwaad naar erger voor Ninove toen Filip Vermeulen van op zo’n 35 meter een streep afvuurde die in de kruising verdween. De thuisploeg lag knock-out al moest Lieven Somers een pegel van Steve De Cooman uit zijn doelvlak houden en kon Dean Timmermans even milderen. Kort voor de rust pakte Gregory Deraeve zijn 2de geel en nu was het helemaal over voor Ninove.

Ook na de koffie was het al Melsele dat de klok sloeg. Al na enkele minuten vlamde goalgetter Amine Belfassi er nog 2 binnen en moest Christophe Callebaut een knal van Gianni De Keersmaeker uit de winkelhaak halen. Belfassi bediende Philippe Geeraerts en die legde de eindstand vast.

Voor Melsele alleszins een serieuze opsteker in het vooruitzicht van de derby in eigen huis van zaterdag tegen Vrasene. Zondag aanstaande moet Ninove op zoek naar eerherstel bij Destelbergen.

VK Ninove: Callebaut, Boeykens, Van Belle, Timmermans, Deraeve, Beerens, De Cooman (54’ Kazi), Nechelput (56’ Torrekens), De Spiegeleer (31’ Van Vaerenbergh), Noël-Dero, Goubert

Svelta Melsele:Somers, Liessens, De Keersmaeker, Filip en Dieter Vermeulen, De Jonghe (46’ Van den Nieuwenbriel), Smet, Kersschot (61’ Bral), Belfassi (79’ Samari). Van Haecht, Geeraerts.

Doelpunten: 12’ Belfassi 0-1; 13’ en 17’ F. Vermeulen 0-2 en 0-3; 35’ Timmermans 1-3; 48’ en 53’ Belfassi 1-4 en 1-5; 78’ Geeraerts 1-6

Geel: Beerens, De Cooman, Kersschot Rood: 41’ Deraeve (2x geel)