Atlético Madrid lonkt naar Dortmund-middenvelder

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Atlético Madrid lonkt naar Dortmund-middenvelder
Foto: © SC

Borussia Dortmund dreigt zijn Japans goudhaantje Shinji Kagawa (foto) kwijt te spelen. De 21-jarige middenvelder presteert uitmuntend bij de Duitse competitieleider en speelde zich zo in de gunst van Atlético Madrid.

Shinji Kagawa is nog maar een half jaar aan de slag bij Borussia Dortmund. Hij werd deze zomer bij Cerezo Osaka weggehaald voor een prikje. Dortmund betaalde maar 350.000 euro. Kagawa scoorde als middenvelder al acht doelpunten voor de competitieleider.

Atlético Madrid hoopt dat het Kagawa zo snel mogelijk naar de Liga kan halen, maar ze beseffen in de Spaanse hoofdstad wel dat een moeilijke opdracht wordt. "Kagawa is de enige speler die we willen. In de zomer onderhandelden we ook al met hem, ook al had hij dan al in Duitsland getekend", aldus Jesus Garcia Pitarch, de technisch directeur van de Madrilenen.

Dortmund was toen niet zinnens om de Japanner al te laten gaan zonder dat die een match had gespeeld voor de hoofdmacht van de club. "Als Dortmund nu wel wil praten, starten we in januari de onderhandelingen", besluit Pitarch.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties