Bodart droomt van trainersjob bij Standard

Michiel Derwael
| 13 reacties
Bodart droomt van trainersjob bij Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

De afgelopen jaren is Gilbert Bodart alleen maar negatief in het nieuws gekomen. De gewezen doelman was betrokken bij een overval op de Grotten van Han en in de zaak-Ye. Hij ziet een terugkeer in het profvoetbal zitten.

Bodart is momenteel aan de slag bij een Luikse derde provincialer, maar hij droomt van een terugkeer in het profvoetbal. "Ik droom van Standard, ik wil er door de grote poort terugkeren. Ik kreeg intussen aanbiedingen uit tweede klasse, maar wil mijn privéleven nu niet weer omgooien", vertelt de 48-jarige Bodart in De Morgen.

De gewezen doelman wacht nog steeds op zijn straf in de zaak rond de gokchinees Zheyun Ye. Bodart, op dat moment aan de slag bij La Louvière, zou wedstrijden van zijn eigen ploeg hebben verkocht.

De ex-Rode Duivel was ook betrokken bij een overval op de Grotten van Han op 17 augustus 2008. Hij zat enkele maanden in voorhechtenis, maar werd vrijgelaten na het betalen van een borgsom van 5.000 euro. In dit dossier wordt in Luik nog een beslissing genomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties