Boussoufa mag invallen bij Anzhi

Yves Dekoning
| 26 reacties

Anzhi Makhachkala heeft gewonnen van Rubin Kazan. Mbark Boussoufa mocht in de 66ste minuut invallen en verzamelde zo zijn eerste speelminuten in de Russische competitie.

Anzhi Makhachkala heeft een knappe overwinning behaald tegen Rubin Kazan, kampioen van Rusland in 2008 en 2009. De Tsjech Jan Holenda scoorde in de 7de minuut het enige doelpunt in de partij. Bij de thuisploeg stonden Roberto Carlos en Diego Tardelli aan de aftrap. Mbark Boussoufa kreeg in de 66ste minuut een invalbeurt.

De Russische Premier League is drie speeldagen ver. Voor Anzhi was het de eerste overwinning dit seizoen, voor Rubin het eerste puntenverlies. Leider is Zenith Sint-Petersburg. De club speelde, met Nicolas Lombaerts negentig minuten op het veld, 2-2 gelijk bij Spartak Nalchik.