De Laet: "Ik weet niet wat Manchester United van plan is"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
De Laet: "Ik weet niet wat Manchester United van plan is"
Foto: © SC

Ritchie De Laet keert over twee weken terug naar Manchester United. De Belgische verdediger ligt nog één jaar onder contract op Old Trafford. “Maar ik weet niet wat de club met mij van plan is.”

De Laet werd dit seizoen uitgeleend aan Sheffield United, Preston North End en Portsmouth. Bij die laatste club veroverde hij na Nieuwjaar een basisplaats.

“Het hielp me ontzettend in mijn ontwikkeling”, zegt De Laet in Het Nieuwsblad. “Hopelijk kan ik mijn vooruitgang demonstreren in Manchester. Alleszins hoop ik de voorbereiding op volgend seizoen bij Manchester United te mogen meemaken.”

De Laet ligt nog tot juni 2012 onder contract bij Manchester United. “Ik weet niet wat Manchester United van plan is. Alle opties zijn open. Wie weet, toont een andere club interesse. Voorlopig is het koffiedik kijken.”

Bij Portsmouth zit het seizoen er bijna op voor De Laet. Na een sterke periode lonkte Pompey nog naar de promotie naar de Premier League, maar na twee opeenvolgende nederlagen is de club weer weggezakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties