Ost: "Ik ben zwaar ontgoocheld"

Bart De Wilde
| 9 reacties
Ost: "Ik ben zwaar ontgoocheld"
Foto: © SC

Eupen verloor tegen Waasland-Beveren ook zijn laatste wedstrijd en gaat met een nul op achttien roemloos terug naar tweede klasse. Trainer Danny Ost kon de ploeg uit de Oostkantons niet in eerste klasse houden.

"Wat er in de eindronde is gebeurd, is ondenkbaar en onbegrijpelijk" zei Eupen-trainer Danny Ost na de wedstrijd. "In play-off 3 speelden we met overgave en karakter tegen Charleroi. Dat is allemaal verdwenen in de eindronde."

"In de eindronde kregen we dertien doelpunten binnen in de eerste vier wedstrijden", gaat Ost verder. "Dankzij een goed Werner waren dat niet meer doelpunten. De spelers waren niet meer gemotiveerd, toonden te weinig respect en hadden de verkeerde mentaliteit."

Ost heeft Eupen dus niet in de eerste klasse kunnen houden. "Dit is ook een persoonlijke nederlaag voor mij. Ik geloofde echt dat we zouden slagen, zeker na de wedstrijden tegen Charleroi.

De Eupen-trainer keert nu terug naar Tubeke waar hij nog een contract heeft: "Ik had gehoopt door de grote poort terug te keren naar Tubeke, maar dat is niet gelukt. Op 1 juli begin ik terug in Tubeke."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws