Riga: "Ons niveau reikt hoog genoeg om door te stoten"

Fabian Morren
| 5 reacties
Riga: "Ons niveau reikt hoog genoeg om door te stoten"
Foto: © SC

Kan Standard in Zwitserland afrekenen met FC Zürich? "Zürich kan het uitgangspunt worden van een erg leuk seizoen", weet José Riga.

"Het was fiftyfifty voor de heenmatch en het blijft fiftyfifty ondanks de gunstiger uitgangspositie van Zürich", zegt Riga. "Om ons te kwalificeren moeten we profiteren van de sleutelmomenten."

"Dat betekent in de eerste plaats efficiënter omspringen met de laatste pas, de laatste beweging", verduidelijkt de coach. "Positief is de vaststelling dat we doelkansen afdwingen op verschillende manieren. Met verticaal voetbal, met korte combinaties en op stilstaande fases. Nu nog concretiseren en het komt in orde. Zürich kan het uitgangspunt worden van een erg leuk seizoen."

Zürich verkeert momenteel in een crisis. "Ik zou kunnen zeggen dat een gewond dier gevaarlijk is of dat de waarheid van drie competitiematchen niet de waarheid van een Europees duel is, maar feitelijk hecht ik daar geen belang aan", zegt Riga. "Ik ga uit van ons niveau. Dat reikt hoog genoeg om door te stoten naar de vierde voorronde van de Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties