Standard: "We gaan ons nu gewoon zes keer amuseren"

Jarryd Naegels
| 12 reacties
Standard: "We gaan ons nu gewoon zes keer amuseren"
Foto: © SC

Bij Helsingborgs verzekerde Standard zich makkelijk van de poules in de Europa League. Franck Berrier was de absolute uitblinker. "Ik ben de patron op het veld."

Berrier loodste de Rouches met een doelpunt en twee assists voorbij de Zweden. "De trainer had me gezegd dat er veel ruimte zou komen op het middenveld. Het is heel mooi voor mij dat ik zo'n match heb kunnen spelen. Ook fysiek gaat het steeds beter."

"Ik werk hard om mijn stemptel te drukken", aldus de middenvelder in de kranten. "Van Damme is de patron naast het veld, ik probeer die erop te zijn. Vergeet niet dat dit nog maar mijn derde wedstrijd is na een lange blessure."

Ook het samenspel met Mbaye Leye liep voortreffelijk. "We kennen elkaar nog van bij Zulte Waregem", knikt Berrier. "Ik weet altijd wat Franck met de bal gaat doen", lacht Leye.

"Ik heb vandaag bewezen dat ik een echte centrumspits ben. Niemand dacht aan mij om Tchité te vervangen, maar ik heb laten zien dat ik het kan. Nu moeten we vol gaan voor de kwalificatie, niet enkel voor ons plezier."

"Maar laat ons toch vooral maar genieten" merkt kapitein Jelle Van Damme op. "We moeten ons nu gewoon zes wedstrijd amuseren. Ons doel is al gerealiseerd, de matchen in de poule zijn goed voor ervaring op te doen. Druk is er niet bij dan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties