Reactie Van Damme: "Aan blessure ontsnapt"

Tomas Taecke
| 7 reacties
Van Damme: "Aan blessure ontsnapt"
Foto: © SC

Jelle Van Damme was niet te spreken over de aanslag van de later uitgesloten Bekoe tijdens de partij op het Lisp. "Ik ben aan een blessure ontsnapt tijdens die fase", aldus Van Damme

Tijdens de eerste helft van Lierse-Standard werd Jelle Van Damme - al dan niet opzettelijk - zwaar aangepakt door de terecht uitgesloten Bekoe. De Standard-verdediger reageerde furieus.

"Ik ontsnapte aan een blessure tijdens die fase en reageerde daarom zo furieus", liet Van Damme optekenen. "Misschien deed hij dat niet opzettelijk, het was in ieder geval dom. De uitsluiting was volkomen op zijn plaats".

Standard slaagde er niet in de wedstrijd tegen tien Pallieters naar zijn hand te zetten en blijft na twee speeldagen op één mager punt steken.

"Jammer dat we hiervan niet konden profiteren. Tegen tien man ging het trouwens slechter dan tegen elf. We gingen veel te overhaast te werk, die laatste pass was telkens opnieuw te slordig. Nochtans hebben we gestreden tot de laatste minuut, alleen wilde de bal niet één keer goed vallen", aldus Van Damme.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties