'Basisplaatsen Büttner en Fletcher tegen Newcastle'

Koen Schaaphok
| 4 reacties
'Basisplaatsen Büttner en Fletcher tegen Newcastle'
Foto: © SC

Manchester United-jongeling Alexander Büttner mag wellicht voor de tweede keer bij Manchester United in de basis beginnen. Hij krijgt in het League Cup-duel tegen Newcastle United gezelschap van Darren Fletcher

Sir Alex Ferguson zou Alexander Büttner vanavond het vertrouwen gunnen in de verdediging. Darren Fletcher zou vanavond eveneens weer eens vanuit de basis starten. Hij stond bijna een jaar aan de kant met darmproblemen. Büttner beleefde twee weken geleden een droomdebuut voor Manchester United in de Premier League. Tegen Wigan Athletic begon hij op Old Trafford in de basis en liet hij zich aan Sir Alex zien met een uitstekende prestatie, aangevuld met een assist en een doelpunt.

Darren Fletcher heeft vanwege een hadrnekkige darmontsteking vorig seizoen regelmatig zwarte sneeuw gezien. Het noopte Alex Ferguson zelfs tot het uiten van twijfels over de toekomst van de 27-jarige middenvelder. Voor het duel vanavond is bij Newcastle vaste keeper Tim Krul nog steeds geblesseerd. De international liep een elleboogblessure op bij het Nederlands elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties