Inter en Anzhi drie punten rijker

Sam Soetaers

Zowel Inter als Anzhi hebben hun wedstrijd gewonnen in de Europa League. Inter versloeg Neftchi Baku en Anzi haalde het van BSC Young Boys.

Inter ging met 1-3 winnen bij Neftchi Baku. Al na tien minuten spelen namen de Italianen de leiding. Philippe Coutinho opende de score. Inter kende nauwelijks moeite met zijn tegenstander. Na een half uur scoorde Joel Chukwuma Obi het vijfhonderdste Europese doelpunt voor Inter. Marko Livaja legde de 0-3 ruststand vast.

Na rust speelde Inter de wedstrijd rustig uit. Al liep het nog wel averij op via de Chileen Nicolas Canales die nog voor 1-3 zorgde.

Eto'o
Anzhi won op zijn beurt thuis met 2-0 van BSC Young Boys. Het was Samuel Eto'o die de Russen voorbij na rust de weg toonde. Het eerste doelpunt sooorde de Kameroener vanop de stip. De tweede goal kwam er pas in de negentigste minuut.

Voor Anzhi is dit de eerste overwinning in de groepsfase. In hun vorige wedstrijd speelden ze 1-1 gelijk tegen Udinese.