Reactie Kljestan: "Zenit wordt interessant"

Kljestan: "Zenit wordt interessant"
Foto: © SC

Sacha Kljestan werd in de tweede helft ingebracht om op het middenveld meer controle te krijgen. Een ingreep van John van den Brom die niet helemaal lukte, want centraal verzopen Biglia en Kljestan nog steeds.

Johan Walckiers in Anderlecht

Kljestan moest op de bank beginnen, iets waar hij nooit gelukkig mee is. "Maar ik heb toch vijfenveertig minuten kunnen spelen. De coach bracht me in om meer rust te hebben op het middenveld, maar dat is maar deels gelukt. Ik kon een paar keer de bal naar voor opbrengen, maar daar gebeurde er ook niets meer mee. We hebben vandaag te weinig kansen gehad, mede omdat hun verdedigers bijzonder sterk zijn", aldus de Amerikaan.

"Spaanse teams brengen het beste voetbal ter wereld. En Malaga is een topteam. Ze hebben met die twee 3-0-zeges in de Champions League een statement gemaakt. Ze hebben talent en stijl. Malaga werd voor het seizoen serieus onderschat, maar ze staan niet zomaar derde in de Primera Division."

En nu wacht een dubbele confrontatie met Zenit. "Dat zal interessant worden. Met een vier op zes werpen we de groep weer helemaal open en zetten we een flinke stap naar de derde plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties