Advocaat: "Commentaar van andere trainers is misplaatst"

Christophe van den Boom
| 17 reacties
Advocaat: "Commentaar van andere trainers is misplaatst"
Foto: © SC

Dick Advocaat besloot om enkele basisspelers rust te gunnen voor het Europa League-duel tegen FC Dnipro Dnipropetrovsk. Om die beslissing kreeg de oefenmeester veel kritiek te verwerken, maar hij past zijn strategie niet aan.

Mark van Bommel, Kevin Strootman, Jetro Willems en Luciano Narsing zullen zeker niet aan de aftrap komen bij PSV. Die beslissing deed heel wat stof opwaaien in Nederland.

“Ik begrijp dat niet. Als we morgen tegen Vitesse voor de competitie hadden gespeeld, had ik ze ook niet opgesteld. Ik vind de commentaar van andere trainers en bestuurders dan ook misplaatst. PSV speelt al 38 jaar onafgebroken in Europa en pakt al jaren de meeste punten voor de coëfficientenlijst. Waar hebben we het over?”, liet Advocaat verstaan op een persconferentie.

De Eindhovenaren verloren het uitduel in Oekraïne. Dat willen ze nu op eigen veld rechtzetten, maar zullen dat doen zonder enkele vaste waardes. PSV kampt ook met enkele geblesseerden die het duel aan zich voorbij moeten laten gaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties