Groep B: Drie ploegen vechten voor twee plaatsen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Groep B: Drie ploegen vechten voor twee plaatsen
Foto: © SC

Het blijft razend spannend in groep B. Schalke, Arsenal en Olympiakos staan in die volgorde gerangschikt en tellen respectievelijk 8, 7 en 6 punten. Montpelier staat laatste met amper één punt en heeft een klein mirakel nodig om de Europa League nog te halen.

Schalke 04 - Olympiakos

In de wedstrijd tussen de eerste en de derde kan Schalke zich mits een zege kwalificeren. Indien Olympiakos wint is alles nog mogelijk. De ploeg uit Gelsenkirchen doet er dus goed aan om er voor te gaan vavavond.

Voor Schalke zullen Uchida, Metzelder en Afellay waarschijnlijk niet spelen. Ze zijn twijfelachtig. Bij Olympiakos is enkel Kostas Manolas onzeker, de overige spelers zijn fit.

Arsenal - Montpelier

Arsenal is met een winst geplaatst indien Olympiakos verliest. Voor Montpelier is de zege een must, anders is het hele Europese verhaal over voor de Franse kampioen. Giroud (foto) speelt opnieuw tegen zijn ex-club, hij ruilde Montpelier voor Arsenal in de zomer.

Arsenal heeft veel afwezigen: Santos, Fabianski, Walcott, Rosicky en Diaby zijn allen geblesseerd. Montpelier kan niet rekenen op Belhanda, Hilton, Utaka, Stambouli en Aït-Fana.

Wat denkt UNIBET over deze groep?

Schalke is topfavoriet tegen Olympiakos. Een gokje bij UNIBET op de Duitsers levert bij een inzet van 60 euro 85 euro op. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties