Ronaldo: "Wil Champions League absoluut winnen"

Christophe van den Boom
| 13 reacties
Ronaldo: "Wil Champions League absoluut winnen"
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo wil dit seizoen absoluut de Champions League winnen. Hij won de prijs in 2008 met Manchester United. Dit seizoen hoopt hij dat Real Madrid zal zegevieren.

“De hele focus ligt op het winnen van de Champions League. Je voelt het overal, zelfs in de straten. Iedereen beseft dat we dicht bij het winnen van de tiende Europese Beker zijn”, vertelt de vleugelaanvaller in The Sun.

“Het is mijn droom om de Champions League opnieuw te winnen. Het zal dit seizoen of volgend seizoen lukken, maar we moeten rustig blijven.”

Volgens de Portugees hebben voetballers niet veel tijd voor andere dingen. Hij zet zijn gedachten dan maar op het winnen van trofeeën. “Voetbal is een leven waarbij je weinig tijd hebt voor andere dingen. Zo goed als alles draait om voetbal, want het is mijn carrière. Mijn leven is voetbal. En als je op een hoog niveau wil acteren, dan moet je constant op je best zijn. Mijn eigen doel is om zo goed te spelen als vorig seizoen en alle doelpunten te maken die ik kan maken. Daarnaast wil ik bekers winnen”, besluit Ronaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties