Groep E: Shakhtar bepaalt lot van Chelsea en Juventus

Fabian Morren
| 0 reacties
Groep E: Shakhtar bepaalt lot van Chelsea en Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt nog spannend in groep E vanavond. Titelverdediger Chelsea dreigt al in de groepsfase van de Champions League te sneuvelen. Of niet? We zien het straks.

Chelsea heeft het lot niet meer in eigen handen en moet vooral hopen dat Shakhtar Donetsk haar sportieve plicht vervult. De Blues krijgen het bezoek van het al uitgeschakelde Nordsjaelland. Allicht wordt dat niet het grote probleem voor Chelsea. Wel de gebeurtenissen in Oekraïne...

Shakhtar en Juventus zouden het immers zomaar op een akkoordje kunnen gooien. Bij een gelijkspel is Shakhtar - dat al geplaatst is - groepswinnaar en mag ook Juventus naar de achtste finales. "Ik denk niet aan Chelsea. Mijn focus ligt op Juventus", zegt Shakhtar-coach Mircea Lucescu. "Wij willen in ieder geval winnen."

"Of we een mirakel nodig hebben om door te stoten", herhaalt Chelsea-coach Rafael Benitez de vraag van een journalist. "Ik denk het niet. We moeten gewoon onze job doen en dan kijken wat de andere teams doen. Shakhtar heeft een goed team en ik denk dat ze Juventus kunnen verslaan."

Wordt het een afgesproken gelijkspel?

Gooien Shakhtar en Juventus het op een akkoordje. Wil u een gokje wagen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien je vanavond gokt op een gelijkspel bij UNIBET kan je dat liefst 114 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties