Reactie Van Eenoo: "Uitgelezen kans op Bekerfinale"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Van Eenoo: "Uitgelezen kans op Bekerfinale"
Foto: © SC

Lukas Van Eenoo was belangrijk voor Cercle vanavond met een mooi doelpunt op vrije trap. Het was even wachten eer we de middenvelder om een reactie konden vragen. De dopingcontrole verliep niet van een leien dakje.

Sander De Graeve in Oostende

"Het moest in twee keer gebeuren maar het is uiteindelijk toch gelukt", lacht Van Eenoo. Wat wel rechtstreeks lukte was de vrije trap van de middenvelder die zo Cercle op 0-1 bracht: "Het was een mooie goal maar ik ben vooral blij dat we ons geplaatst hebben én wonnen."

"Het doet deugd om eens een goed resultaat te boeken. Al je de kwalificatie haalt is het op zich al goed maar als je dan ook wint is de mentale boost nog zo groot."

Van Eenoo zag een sterk Oostende: "Ze hebben een goede ploeg, het is niet makkelijk om hier te komen winnen. Oostende had vaak de tweede bal, we waren misschien niet agressief genoeg. De tweede helft hebben we de beste kansen gehad, dit geeft vertrouwen."

Cercle ontmoet nu Kortrijk in de halve finale: "Dat wordt weer op het scherpst van de snee. De competitie heeft voorrang maar we zijn nu echt wel dicht bij die finale. Dit is een uitgelezen kans. Nu concentreren we ons echter eerst op zondag, de derby."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties