Interview Depoitre: "We zijn nog geen kampioen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Depoitre: "We zijn nog geen kampioen"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende doet het heel goed in tweede klasse en prijkt mooi bovenaan de ranglijst. Hoe dan ook, de titel is nog niet binnen voor de kustploeg. Laurent Depoitre waarschuwt: "Westerlo en Moeskroen zijn ook goed bezig"

Het zou een fantastisch jaar kunnen worden in de carrière van Laurent Depoitre: Een transfer naar Zulte-Waregem versiert in de afgelopen transferperiode en op de koop toe nog promoveren met Oostende. Toegegeven, dat klinkt niet slecht voor een jongen waar we tot vorig seizoen nog niet zo veel hadden over gehoord.

“Het klopt inderdaad, dat het hard voor me gaat en natuurlijk wil ik graag kampioen worden met Oostende.” , begint de boomlange spits van ‘KVO’. “Makkelijk wordt dat echter niet, er staan nog enkele teams kort achter ons en volgens mij worden Westerlo en mijn ex-club Moeskroen onze grootste uitdagers.”

Over zijn transfer naar het Regenboogstadion is Depoitre voorzichtig maar toch ambitieus. "Het is natuurlijk een grote stap die ik maak, maar ik ga des te harder werken zodat ik zeker kan slagen bij Zulte-Waregem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties