Reactie Hazard: "Favoriet tegen Macedonië"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Hazard: "Favoriet tegen Macedonië"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard bracht België vanop de stip op voorsprong en maakte de 90 minuten vol tegen Slovakije. Hij vond de oefenpot een ideale gelegenheid om aan de automatismen in het team te werken.

Robby Morren in Brugge

"We hebben een prima eerste helft gespeeld. Bij de rust had het al 3-0 kunnen staan. De score is echter niet het belangrijkste. Belangrijker is dat we aan de automatismen hebben kunnen werken, ik merk dat die al een stuk beter zitten."

"Het is natuurlijk leuk als je wint, dat is weer goed voor het vertrouwen met het oog op de wedstrijden tegen Macedonië. Met die winnende goal op het eind van de wedstrijd hebben we getoond dat er karakter in dit team zit."

Over anderhalve maand staat het belangrijke tweeluik tegen Macedonië op het programma. "We zullen Macedonië goed moeten analyseren. Wij zijn sowieso favoriet voor die twee matchen", weet de Chelsea-speler.

Zelf was hij blij met zijn strafschopdoelpunt en dat hij de 90 minuten mocht volmaken van bondscoach Marc Wilmots . "Ik hoopte natuurlijk om te spelen. Dat ik een doelpunt heb kunnen scoren, doet altijd deugd en is ook goed voor het vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties