Moeskroen presenteert twee nieuwe huurlingen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Moeskroen presenteert twee nieuwe huurlingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het einde van de transferperiode raakte bekend dat Moeskroen-Peruwelz twee spelers overneemt van Lille. Gisteren werden de twee voorgesteld.

Anice Badri, een jonge Fransman van 22 is een linksachter en al sinds 2010 actief bij L’OSC.
Door nogal wat blessureleed kon hij het echter nog niet waarmaken bij het eerste elftal.
Sinds december staat Badri opnieuw op het trainingsveld en werkt hij aan zijn terugkeer.
“Ik was meteen geïnteresseerd toen men mij verteld over een uitleenbeurt aan Moeskroen omdat het een mooie kans om speelminuten op te doen. Ik ben erg blij dat ik hier kon tekenen. Moeskroen speelt goed en aanvallend voetbal en hopelijk integreer ik me vlug in hun spel.”

De andere huurling luistert naar de naam Dorian Klonaridis. Zijn naam verklapt het misschien niet, maar Klonaridis is wel degelijk een Belg. Hij kwam vorig jaar boven water bij AEK Athene en wist 5 maal te scoren in 19 wedstrijden. Lille was overtuigd en haalde de jonge middenvelder binnen.

Vooralsnog verzamelde Klonaridis nog niet al te veel speelminuten in Frankrijk. Ook voor hem is dit dus een uitgelezen kans om zich te bewijzen aan zijn club. “Moeskroen is een team dat voor promotie speelt en dat is een uitdaging waarin ik mij wel kan vinden. Mijn snelheid en mijn neus voor de goal zijn mijn voornaamste kwaliteiten.” , zo besluit de jongeling die nog geen definitieve keuze heeft gemaakt tussen het Griekse en het Belgische nationale elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties