Reactie "Verschil met Rode Duivels van tijdje terug is groot"

Fabian Morren
| 3 reacties
"Verschil met Rode Duivels van tijdje terug is groot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wellicht had Thomas Buffel zich zijn invalbeurt toch iets anders voorgesteld. Balverlies van de Genkse aanvaller leidde de 1-1 in. Gelukkig kwam via Dries Mertens nog de verlossende 2-1 tegen Slovakije.

Buffel werd sinds heel lang nog eens opgeroepen voor de Rode Duivels. En hij mocht ook even invallen. “Maar toen was het al geen wedstrijd meer door die vele wissels”, zegt hij. “We hebben wel verdiend gewonnen.”

“Wat er gebeurde bij dat tegendoelpunt? Ik zag niemand staan en draaiden de andere kant op. Daar stond echter toch iemand in mijn rug. Ik probeerde het nog goed te maken met een tackle, maar het zwabberende schot ging binnen”, legt Buffel uit.

Buffel was sinds lange tijd nog eens Rode Duivel. “Ik hou een goed gevoel over aan de voorbije dagen. Het is leuk om dit weer mee te maken. We hebben scherp getraind en het is toch een heel verschil met vroeger”, vertelt de vleugelaanvaller.

Kwaliteit
Uiteraard doelt Buffel op de kwaliteit in de selectie. “Die is behoorlijk toegenomen. Het zijn nu allemaal technisch vaardige spelers die een actie kunnen maken. Zelfs als een wedstrijd op slot zit, is er kwaliteit genoeg om het verschil te kunnen maken met een fantastische actie op het einde.” (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties