Srna: "Beste Belgische lichting ooit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Srna: "Beste Belgische lichting ooit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Darijo Srna staat vanavond met Shakhtar voor de belangrijke wedstrijd in en tegen Dortmund in de achtste finale van de Champions League. In de heenmatch werd het 2-2. De Kroaat had het ook over de WK- kwalificaties én de Rode Duivels.

"We willen ons rechtstreeks plaatsen voor het WK. Daarvoor moeten we eerste worden in onze groep. Dat wordt een aartsmoeilijke opdracht want België heeft een heel sterk team. Volgens mij zelfs hun beste team ooit. Toch haalden we een punt in Brussel", aldus Srna aan FIFA.com.

Srna is ambitieus, ook op clubniveau: "We willen met Shakhtar de Champions League winnen. We wonnen al de titel en de toenmalige UEFA Cup. Om de Champions League te winnen moeten we wel voorbij Dortmund, één van de beste teams van Europa."

"De heenmatch was onze eerste competitieve wedstrijd van het jaar. Daarvoor speelden we enkel vriendschappelijk. Dortmund profiteerde van twee foutjes van ons. Nu trekken we naar Dortmund waar het een fantastische match zal worden. Ik schat onze kansen in op 40 procent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties