Fellaini naar Manchester United?

Redactie
| 5 reacties
Fellaini naar Manchester United?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze Rode Duivels zijn hot. Ze zijn niet alleen mogelijk op weg naar het Wereldkampioenschap voetbal van 2014 in Brazilië, diverse spelers staan ook in de belangstelling van vele clubs. Reden genoeg voor Unibet om op hun site een speciaal topic te openen over onze Belgen.

De stroom aan transfergeruchten rond een aantal van onze Rode Duivels is de laatste weken enorm aangewakkerd. Reden genoeg is dat voor Unibet om een speciaal goktopic op poten te zetten om te gokken naar welke ploeg bepaalde Rode Duivels zullen gaan. Denk jij te weten waar bepaalde Belgen volgend jaar zullen spelen? Doe er dan je profijt mee en registreer bij Unibet.

Waar gaan Courtois en Mignolet volgend jaar spelen? Onze beide doelmannen staan in de belangstelling van vele teams. Courtois zou wel eens kunnen teruggehaald worden door Chelsea, maar evengoed kan je geld inzetten op een gokje dat de Belg naar Barcelona zal verkassen.

Een gokje van 60 euro op Simon Mignolet kan je het vijfvoudige bezorgen als hij naar Arsenal of Manchester United gaat!

Fellaini

Er zijn nog meer spelers waar de transfergeruchten de pan over uitswingen. Kompany en Vermaelen zijn al genoemd bij diverse clubs, maar de speler waar het meest rond te doen is, lijkt wel Marouane Fellaini. Blijft hij bij Everton, of is er een overstap naar Manchester United of Chelsea aan de orde? Je kan er allemaal op gokken dankzij Unibet. Je gaat dan gewoon naar Voetbal en dan klik je bovenaan ergens op transfers.

En waar gaat Benteke volgend seizoen spelen?
Waag Gerust een gokje bij Unibet.


Bij een inzet van 60 euro krijg je bij Unibet:

150 euro als hij blijft bij Aston Villa of
240 euro als hij naar Tottenham verkast.

Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties