Het weekend in met live topvoetbal

Redactie
| 0 reacties
Het weekend in met live topvoetbal
Foto: © SC

Het wordt weer een prachtweekend vol topvoetbal in binnen- en buitenland. Al op vrijdagavond staan er een aantal leuke affiches op het programma. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Feyenoord wil zich vanavond om 20 uur revancheren tegen VVV voor het geleden verlies vorige week. Door het pijnlijke 2-0 verlies in Heerenveen is de kloof met leider Ajax vier punten geworden. Als de Rotterdammers nog willen dromen van de titel moet de ploeg uit Venlo opzij worden gezet.

In Frankrijk staat een echte klassieker op het programma. Enkele jaren geleden was de strijd tussen Marseille en Bordeaux altijd een onvervalste topper, nu is Bordeaux wat weggezakt. Marseille moet winnen om nog mee te spelen om de titel, Bordeaux droomt nog van Europees voetbal. Aftrap om 20.30 uur.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Vallen er veel doelpunten in Feyenoord? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Feyenoord en VVV er samen 5 of mee scoren, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 180 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties