Macé: "Hij heeft de spelers voorgelogen"

Conrad Grayson
| 7 reacties
Macé: "Hij heeft de spelers voorgelogen"
Foto: © SC

De toekomst ziet er niet rooskleurig uit voor White Star Woluwe. Woluwe-speler Sylvain Macé claimt dat hij de problemen al een tijdje zag aankomen.

Macé hoorde een jaar geleden al uit verschillende hoeken dat de club in de problemen zou komen. Vanaf toen voelde hij de bui al hangen.

“De voorzitter sprak altijd maar over eerste klasse. Maar hij was niet kapitaalkrachtig genoeg om dat te verwezenlijken."

"Ik vind het vooral triestig dat hij de spelers heeft voorgelogen. Volgens mij is er nooit sprake geweest van nieuwe investeerders”, aldus Macé aan Het Nieuwsblad.

"Het niveau valt tegen"

De Fransman was dan ook niet verbaasd toen de spelers vorig weekend aan het staken sloegen. Integendeel, dat hadden ze eigenlijk al veel eerder moeten doen volgens hem.

“Veel spelers geloofden de voorzitter op zijn woord en wilden hem niet voor het hoofd stoten. Ach, de club moet mij ook nog geld. Maar dat is nu niet belangrijk.”

Macé ziet een nieuw Belgisch avontuur niet meer zitten. "Het niveau valt tegen en er zijn teveel problemen."

De tweede klasse in België valt volgens de Fransman nog maar op drie manieren te redden: alles herstructureren, de lonen en premies drastisch doen dalen of fusies aanmoedigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties