Reactie Jonckheere: "We zijn de verdiende kampioen"

Jonckheere: "We zijn de verdiende kampioen"
Foto: © SC

Oostende is kampioen en dat zullen ze aan het zeetje geweten hebben. Een groot volksfeest barstte los op en rond het veld. Van de spelers had Michiel Jonckheere misschien wel de grootste glimlach tot achter zijn oren.

Aernout Van Lindt in Oostende

“Ik ben enorm tevreden dat ik terug naar eerste klasse kan. Ik heb bij Zulte Waregem gespeeld, maar dat was niet mijn beste jaar. Ik zat een aantal keer op de bank, maar verder raakte ik niet. Daarom is het leuk om nu met Oostende te kunnen promoveren.”

De speler was tevreden van de match: “Het was een nerveuze wedstrijd, maar we hebben toch ook een aantal kansen gehad. Zeker op stilstaande fases waren we gevaarlijk. Dat er dan eentje binnenvalt, is misschien wel een beetje het geluk van de kampioen. Maar als je tien punten voorstaat in de stand, is het ook wel sowieso verdiend dat je kampioen bent.”

Jonckheere besefte dat het vandaag de ideale dag was om kampioen te worden: “We hadden nog een aantal lastige wedstrijden voor de boeg, dus was het best dat we het nu al afmaakten. Het was het ideale scenario met het puntenverlies van Moeskroen en Westerlo om het voor eigen volk te kunnen afmaken.”

"Nu is het feest. Wat we precies gaan doen en of er plannen zijn, dat weet ik niet. Maar het zal sowieso wel iets gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties