Alweer topvoetbal live

Redactie
| 0 reacties
Alweer topvoetbal live
Foto: © SC

Er zijn vandaag weer in diverse topcompetities een aantal leuke affiches. Naast de topper in Italië er nog veel andere leuke partijen. Alle matchen kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 20.45 uur gaat Juventus op zoek naar nog wat extra punten tegen Sampdoria Genua. Kan Juventus zijn titel nog wat extra glans geven en het seizoen afsluiten met maar liefst 90 punten? Het valt af te wachten, want Sampdoria zal zich niet zomaar gewonnen geven.

Om 21.00 uur komen Olympique Lyon en PSG onder andere nog in actie. Ook zij gaan op zoek naar drie extra punten om een seizoenseinde in stijl te beleven.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Zien we nog eens een hattrick? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Vucinic, Matri of Giovinco er drie maken in een wedstrijd, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u voor elk 2400 euro opleveren. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties