"We willen ons bewijzen in de Champions League"

Frank Deckers
| 8 reacties
"We willen ons bewijzen in de Champions League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft zich op de laatste speeldag kunnen verzekeren van een Champions League-ticket. Olivier Giroud moest van op de bank toekijken hoe zijn team won van Newcastle. Volgend jaar willen The Gunners zich bewijzen op het kampioenenbal.

"Op de bank was het heel erg nerveus", aldus Giroud op de clubwebsite. "Het is altijd erger als je niet speelt. Het was heel lastig, maar in de tweede helft scoorde Koscielny. Ik ben heel blij dat hij scoorde."

"De goal zorgde voor opluchting bij ons en we domineerden daarna de wedstrijd. We kregen meer vertrouwen. We hadden ons lot in eigen handen. Het was heel moeilijk, maar het einde was echt geweldig. Het is voor de zestiende keer op rij dat we ons plaatsen voor de Champions League. We wisten dat het belangrijk was.”

"Als je in de Champions League speelt, wil je jezelf altijd ontwikkelen en dat is beter voor de concurrentie in de ploeg. Wij zijn vechters en we willen topwedstrijden spelen. Ik geniet van het voetballen tegen grote clubs als Bayern München. Ik wil graag verder komen dan vorig seizoen", zegt de Franse spits. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties