STVV nodigt supporters uit voor info-avond

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
STVV nodigt supporters uit voor info-avond
Foto: © SC

Tweedeklasser Sint-Truiden nodigt haar supporters uit voor een info- avond. De voorzitter zal er duiding geven bij het afgelopen seizoen en vooruitblikken op het komende voetbaljaar. De degradant eindigde dit seizoen op een vierde plaats en greep maar net naast de eindronde.

Het was uiteindelijk White Star Woluwe dat na veel juridisch getouwtrek naar de eindronde mocht. STVV-voorzitter Bart Lammens zal op de info-avond een woordje uitleg geven. Er wordt overigens verwacht dat de club afscheid neemt van trainer Guido Brepoels later op de dag.

"Op donderdag 30 mei organiseert STVV een contactmoment met haar supporters. Voorzitter Bart Lammens zal een uiteenzetting geven over het afgelopen seizoen, maar ook de werking voor komend seizoen toelichten. Supporters, die wensen deel te nemen aan deze meeting, dienen zich op voorhand in te schrijven. De meeting vindt plaats om 19u30 in zaal 1924. Inschrijven kan via mail ( philippe@stvv.net ) of telefonisch (011/68.18.01 )", zo luidt het persbericht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties