"Wij zijn titelkandidaat"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 76 reacties
"Wij zijn titelkandidaat"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk-voorzitter Herbert Houben wil zijn ploeg beter zien presteren dan vorig jaar. Met de bekerwinst en de knappe Europese campagne was het geen verkeerd seizoen. Racing Genk wil gezien worden als een ernstige titelkandidaat.

"We hebben de ambitie om bij aanvang van elk seizoen als een ernstige titelkandidaat beschouwd te worden", aldus Houben aan Het Nieuwsblad op de Genkse ploegvoorstelling. Racing Genk eindigde vorig jaar op de vijfde plaats, daar zal Houben dit jaar geen genoegen mee nemen.

"Het is niet alleen ons doel om binnen de top 3 te eindigen, maar ook het hele seizoen lang mee te draaien rond die klassering. Een andere belangrijke doelstelling is de verdere doorstroming van de jeugd." Racing Genk zag de laatste jaren veel talenten uit de jeugd doorbreken op het hoogste niveau.

Ook Mario Been is op de hoogte van de doelstellingen. "Play-off 1 bereiken is niet voldoende. En even goed doen als vorig jaar, zal niet eenvoudig zijn gezien de bekerwinst en het Europees overwinteren. Maar ik heb erg veel vertrouwen in deze groep. Komt er geen versterking bij, dan klaren we het wel met de huidige kern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties