Cappellen sport met andersvaliden

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Cappellen sport met andersvaliden
Foto: © SC

Cappellen FC speelt zaterdag de tweede oefenwedstrijd van het seizoen. In de aanloop naar die wedstrijd staat de spelers nog een andere uitdaging te wachten. Ze gaan op bezoek in een tehuis voor mensen met een beperking en gaan er ook sporten met de bewoners.

"De spelers van Jan Ceulemans echter al een veel mooiere uitdaging aan. Zij zullen gedurende een tweetal uur de sportieve strijd aangaan met de bewoners van De Vluchtheuvel in Stabroek", zo staat te lezen in het persbericht.

"Als voetbalclub heeft Cappellen FC ook haar verplichtingen naar de omliggende gemeentes. Vanuit dat oogpunt wil de club de spelers een sociaal engagement laten aangaan. Bovendien zet Cappellen FC zich op deze manier ook in voor het goede doel."

"De spelers zaterdag in de eerste plaats ontdekken hoe de bewoners van De Vluchtheuvel leven. Te vaak wordt er nog meewarig gedaan over mensen met een beperking. De spelers van Cappellen zullen dan tussen 10 en 12 uur verschillende sporten uitoefenen samen met de bewoners. Zo staan onder meer een stroballenrace, een kruiwagenparcours en een Kubbs-tornooi op het programma. Supporters zijn zaterdag van harte welkom bij De Vluchtheuvel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties