Armenteros heeft vertrouwen in goede afloop

Armenteros heeft vertrouwen in goede afloop
Foto: © SC

Samuel Armenteros stond gisteren negentig minuten op het veld bij Feyenoord. De Rotterdammers verloren dan wel in Rusland, maar de Anderlecht-huurling heeft vertrouwen in de goede afloop.

Feyenoord maakte een dramatische competitiestart. De Rotterdammers begonnen met nul op negen in de Eredivisie en kijken nu ook in de laatste voorronde van de Europa League tegen een achterstand aan. Feyenoord verloor gisteren immers de heenwedstrijd bij Kuban Krasnodar met 1-0.

Samuel Armenteros begon voor het eerst in de basis bij de Nederlandse topclub. De huurling van RSC Anderlecht heeft alvast vertrouwen in de goede afloop. “We zetten de scheve situatie in De Kuip recht”, aldus de Zweed met Cubaanse roots na afloop van de partij tegenover de verzamelde Nederlandse pers. “De nederlaag doet me natuurlijk balen, maar het gaat over twee wedstrijden.”

Feyenoord leek vooral last te hebben van de warmte. De thermometer in Rusland duidde immers 35 graden aan. “Het wordt in Rotterdam een andere partij”, besluit Armenteros. “Die Russen zijn de warmte gewend. Ik weet niet hoe het er op televisie uitzag, maar op het veld was het alvast afzien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties