Reactie "Soms heb je liever sneller een doelpunt tegen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
"Soms heb je liever sneller een doelpunt tegen"
Foto: © SC

Door de schorsing van Colpaert en de klierkoorts van Godeau kreeg Frédéric Duplus zijn eerste basisplaats bij Zulte Waregem. En de jongeling deed het verre van slecht voor Essevee.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Zo was Duplus al na een kwartier de enige reden dat het niet al 0-1 stond voor de Cyprioten, door tot twee keer toe een bal op het juiste moment uit de voeten van een aanvaller te halen.  "Ik heb gewoon mijn werk gedaan en ik doe wat ik kan", aldus Duplus.

Na de wedstrijd overheerste echter toch de deceptie bij de Franse verdediger: "We hadden het even ervoor moeten afmaken. Dan waren we op ons gemak geweest. Het is heel zuur dat we zo laat op de match nog een tegendoelpunt krijgen. Soms heb je liever sneller een tegendoelpunt, dan is de teleurstelling minder groot als nu."

"Plezier beleven aan Europees avontuur"

En nu staat Zulte Waregem voor een moeilijke opdracht in Nicosia: "Het zal niet makkelijk worden, want we zijn verplicht om nu daar te scoren. Maar we moeten gewoon ons best doen en er alles proberen uit te halen."

"Sowieso moeten we plezier beleven aan dit Europees avontuur. Genieten van elke match en pakken wat we pakken kunnen", besloot Duplus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties