Reactie Voorzichtige Been: "In voetbal weet je nooit"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Voorzichtige Been: "In voetbal weet je nooit"
Foto: © SC

KRC Genk ging gisteren met 0-2 winnen in het gure IJsland. Mario Been was na afloop dan ook een gelukkig man. "En nu wil ik opnieuw een mooi parcours rijden in de poules."

KRC Genk had uiteindelijk weinig problemen met de semi-profs van FH Hafnarfjördur. Het werd 0-2 in IJsland na doelpunten van Jelle Vossen en Sam Tillen (eigen doelpunt, nvdr.). HIER kan je bovendien het wedstrijdverslag nog eens nalezen.

Mario Been stond na afloop dan ook te glunderen. “Alles bij elkaar moet ik me in de handen wrijven. Het was niet gemakkelijk voetballen met de gure omstandigheden, maar het resultaat mag er wezen. Eigenlijk kan het simpelweg niet beter. De thuisploeg speelde trouwens een frustrerend spelletje. Je zag ze simpelweg wachten op een foutje.”

De oefenmeester droomt ondertussen al van een leuk Europees avontuur. Vorig seizoen waren de Limburgers dan ook de enige Belgische vertegenwoordiger na de jaarwisseling. “Nu wil ik opnieuw een mooi parcours rijden”, besluit de Rotterdammer in Het Nieuwsblad. “Dit mag in principe niet meer misgaan. Al weet je in het voetbal natuurlijk nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties