Calabro: "Een doelpunt kon niet uitblijven"

Marc Van Den Noordgaete
| 24 reacties
Calabro: "Een doelpunt kon niet uitblijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp pakte thuis de volle buit tegen Lommel United en volgt nu op vijf punten van leider Moeskroen-Peruwelz. Dat heeft het te danken aan Sandro Calabro, die de enige treffer uit de wedstrijd aantekende.

"Alleszins een verdiende zege", reageerde de matchwinnaar. "We hadden voortdurend balbezit en zetten veel druk naar voor. Alleen met de laatste voorzet liep het vaak mis, maar iedereen voelde gewoon aan dat een doelpunt niet kon uitblijven. In de 69ste minuut valt dit dan ook en konden we rustig de match uitspelen."

Ene moment

Calabro zelf was uiteraard in de wolken met zijn tweede treffer dit seizoen. "Nochtans was het niet makkelijk, want er kleefde altijd wel een verdediger op mijn huid. De kunst is echter net dan rustig te blijven en wachten op dat éne moment om toch toe te slaan. Dat kwam er na iets meer dan een uur, ik ben dan ook superblij dat mijn treffer het verschil maakte."

Grote club

De 30-jarige Nederlandse aanwinst voelt zich ondertussen goed in zijn vel bij de Great Old. "Mijn eerste indrukken zijn heel positief. Antwerp is een hele grote club, dat zie je aan alles. Het heeft grote plannen en steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Het is dan ook fantastisch om deel te kunnen uitmaken van dit geheel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties