Van Holsbeeck: "De groep wil iets bewijzen"

Van Holsbeeck: "De groep wil iets bewijzen"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck sprak resoluut de hoop uit om derde te worden in de Champions League-groep. Stiekem hoopt de manager waarschijnlijk wel op meer, maar het verleden leerde hem voorzichtig te zijn met zijn uitspraken.

De wedstrijd tegen KV Mechelen werd in dat opzicht helemaal aan de kant geschoven. "Het was een goede wedstrijd, maar een goede generale repetitie? Dinsdag wacht ons een tegenstander van een ander kaliber. Angst? Nee, dat zeker niet, maar wel ontzag voor een ploeg die vorig seizoen de finale van de Europa League haalde en tot de laatste dag meestreed voor de titel."

De Champions League is elk seizoen weer een bron van inkomsten en een etalageraam. "Het is het hoogste wat je kan bereiken. Ik denk dat in deze groep de derde plaats realiseerbaar is. Hoger wil ik niet denken, want we weten uit ervaring hoe moeilijk dat is", zegt de paars-witte manager. "Na morgenavond gaan we meer weten. En gaan we zien of onze jonge, talentrijke groep de druk van de hoogste Europese competitie aankan. Ik heb alvast het gevoel dat de goep iets wil bewijzen."

En uiteraard moet John van den Brom vandaag en morgen weer moeilijke knopen doorhakken. "N'Sakala en Mbemba hebben het onze coach niet makkelijk gemaakt. Ik ben zelf ook benieuwd wie er gaat spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties