"We kunnen nummer 10 winnen"

"We kunnen nummer 10 winnen"
Foto: © SC

Morgen rolt de bal opnieuw op het Europese kampioenenbal. Real Madrid gaat zoals elk jaar op zoek naar eindwinst in de Champions League. Nieuwkomer Isco gelooft dat Real de beker met de grote oren kan winnen dit jaar. Dat zei hij vanavond in de perszaal van het Ali Sami Yen stadion.

De Madrilenen spelen morgen hun eerste wedstrijd in groep B op bezoek bij het Turkse Galatasaray. Spelmaker Isco heeft er alvast vertrouwen in: “Ons team in sterk genoeg om nummer tien te winnen”, opende hij de persconferentie. Hiermee verwijst hij naar de negen zeges van de Koninklijke op het Europese hoofdtoneel. “Het is zeer belangrijk om de eerste wedstrijd te winnen, we zullen er klaar voor zijn”, aldus de ex-Malaga speler.  

“Deze ploeg heeft kwaliteit genoeg om de CL te winnen”

Isco sprak ook over de tegenstander: “Op hun eigen veld, met hun supporters en helse sfeer is het altijd moeilijk spelen. Ze hebben gevaarlijke aanvallers, maar we zullen trachten ons eigen spel te spelen”.  Over zichzelf zei hij: “Ik wil het team helpen waar nodig. In deze competitie moet iedereen vechten voor elkaar. Ik voel me goed in deze groep, maar het belangrijkste is dat ik speel”, aldus de jonge Spanjaard in de perszaal.

Vorig seizoen won Real Madrid in de kwartfinales van Drogba en Co. In Bernabeu werd het 3-0, maar in Turkije werd met 3-2 verloren. Een verwittigd man is er twee waard?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties