Datum: 17/09/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Ali Sami Yen Istanboel
Groep B: Benzema en Ronaldo houden doelpuntenkermis, Juventus vindt Wiland op de weg

Real heeft de Champions League bijzonder lekker ingezet in groep B. Juventus kreeg veel kansen, maar botste op een sterke doelman Wiland.

Kopenhagen - Juventus 1-1

Na een kwartier kwam de thuisploeg verrassend op voorsprong, nadat de verdediging geen raad wist met een knal van Bengtsson. Nicolai Jorgensen stond op de juiste plaats en schoot zijn team op voorsprong.

Daarna zagen we een aantal dotten van kansen voor de bezoekers gemist worden door Pogba en Chiellini. Als het wel op doel was, zat er vaak een sterke doelman Wiland tussen.

Tien minuten na rust scoorde Quagliarella alsnog de gelijkmaker, waarna Juventus nog op zoek ging naar de overwinning. De doelpuntenmaker trof nog eens de lat, Tevez werd tot twee keer toe van een doelpunt gehouden door ... alweer doelman Wiland.

Ook in een-op-een situaties toonde de Zweed zich heel sterk vanavond en zo zorgt hij voor een verrassende puntendeling.

Galatasaray - Real Madrid 1-6

Real Madrid liep Galatasaray op alle vlakken volledig onder de voet. Aan de rust was het nog "maar" 0-1 via Isco, na rust gingen de poppen pas echt aan het dansen.

Benzema maakte er uiteindelijk twee, Cristiano Ronaldo zelfs drie. Het eerreddertje tussendoor van Bulut is niet meer dan een pleistertje op een diepe wonde.