Lewandowski naar Real Madrid?

Marc Van Den Noordgaete
| 13 reacties
Lewandowski naar Real Madrid?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robert Lewandowski zou in de belangstelling staan van Real Madrid. De Poolse spits van Borussia Dortmund is aan het eind van dit seizoen transfervrij, maar de Koninklijke wil hem naar verluidt al in januari binnenhalen.

Lewandowski werd in het tussenseizoen al gelinkt aan Bayern Munchen, maar Dortmund weigerde hem te laten gaan. Aan het eind van de huidige campagne is de Pool echter transfervrij, want hem zonder problemen toegang tot de Allianz Arena moet verschaffen.

Niet echter volgens de Spaanse sportkrant As, die schrijft dat Real Madrid op de loer ligt om Lewandowski al in januari in te lijven. Vooral coach Carlo Ancelotti is gecharmeerd door de Poolse international, vooral nu de Fransman Karim Benzema geen potten breekt in de Madrileense aanvalslijn.

Geen vragende partij

Bovendien zou Pep Guardiola als coach van Bayern Munchen geen vragende partij meer zijn voor Lewandowski. Met Claudio Pizarro, Mario Mandzukic, Thomas Müller en Arjen Robben beschikt hij immers al over voldoende aanvallers, zodat Lewandowski niet zeker zou zijn van een basisplaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties