Wolfsburg: "Interesse in De Bruyne"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Wolfsburg: "Interesse in De Bruyne"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne kan vanavond het tegendeel van José Mourinho bewijzen met een klinkende prestatie in Zagreb. "Wij volgen de speler nog steeds", klinkt het ondertussen in Wolfsburg.

Kevin De Bruyne was vorig seizoen één van de smaakmakers in de Duitse Bundesliga. De Oost-Vlaming maakte het mooie weer bij Werder Bremen en kon vervolgens rekenen op de interesse van onder meer Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg.

Ondertussen lijkt de middenvelder op een dwaalspoor te zitten in Londen. De voorbije weken werd hij steevast genegeerd door José Mourinho. “We hebben nog steeds interesse in Kevin De Bruyne”, laat Dieter Hecking een ballonnetje op in de Duitse media. “We probeerden hem deze zomer al aan te trekken, maar Chelsea hield het been stijf.”

De Rode Duivel wordt al gezien als dé opvolger van Diego. De Braziliaan is in juni immers einde contract en aast op een nieuwe uitdaging. “Ik wil niet op de zaken vooruitlopen”, besluit de oefenmeester van Wolfsburg. “De kans bestaat dat we Diego een contractverlenging aanbieden, maar in dat dossier is nog geen beslissing gevallen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties