Kijk nu naar de Nederlandse topploegen

Redactie
| 0 reacties
Kijk nu naar de Nederlandse topploegen
Foto: © SC

Vanavond staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u onder andere genieten van topvoetbal in Nederland, Italië en Frankrijk.

In Nederland is de hele competitie onder hoogspanning. Zowel PSV, Ajax, Vitesse, PEC Zwolle als AZ kunnen vandaag (alleen) leider worden door hun respectievelijke match te winnen. Met alles op een zakdoek is het heel boeiend om al deze wedstrijden te volgen, tenzij u liever geniet van het Franse of Italiaanse voetbal - ook Napoli kan je vanavond nog bekijken bijvoorbeeld.

Deze wedstrijden in Nederland en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als PSV de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 90 euro. Gokken op PEC Zwolle kan je ook goed uitkomen: 450 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties