Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Juventus Stadium
Groep B: Juventus en Real Madrid maken er spektakelstuk van

Juventus en Real Madrid hebben er een beklijvend schouwspel van gemaakt in Turijn. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op een 2-2 gelijkspel, waar Juventus weinig mee opschiet.

Juventus - Real Madrid 2-2

Juventus moest met een 2 op 9 aan de bak tegen Real Madrid. Winnen was een must met het oog op de tweede plek in de poule. Het begon vurig, maar Iker Casillas toonde meermaals zijn klasse, zo ook op een kopbal van dichtbij.

Het leek 0-0 te blijven tot met de koffie, maar enkele minuten voor rust kreeg De Oude Dame een strafschop na een fout van Varane op Pogba. Vidal zette de elfmeter feilloos om.

Bale en Ronaldo

Na de koffie ging Real Madrid er snel op en over. Eerst maakte Ronaldo zijn veertiende Champions League-doelpunt in 2013 - een absoluut recorde, even later zette hij Gareth Bale na een mooie controle op een lange bal van Marcelo op weg naar de 1-2.

En nog was het niet gedaan in Turijn: Llorente kopte halfweg de tweede helft een voorzet van Caceres staalhard binnen. Een puntendeling werd het zo in Turijn, waarmee Juventus weinig opschiet in de stand. Het zal nog aan de bak moeten in de twee laatste duels.

Kopenhagen - Galatasaray 1-0

Kopenhagen zorgde in de andere wedstrijd in de groep voor een stuntje. De strijd om plek twee in de groep kan zo in alle hevigheid losbarsten.

Het was Braaten die na vijf minuten al Parken op zijn kop zette. Met een magistraal hakje rondde hij een mooie aanval van Gislason af.