Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Signal Iduna Park
Groep F: Belgen mogen juichen
Manuel Gonzalez

In groep F de Belgen aan het feest vanavond. Zowel Thomas Vermaelen (even ingevallen) als Dries Mertens (vijf minuten voor tijd vervangen) wonnen met hun team en staan nu samen op kop in de groep.

Borussia Dortmund - Arsenal 0-1

In de eerste helft was er in Dortmund bitter weinig te zien. De thuisploeg was het betere team, maar kon de kansen niet omzetten in doelpunten.

Aan de overkant was de eerste de best kans meteen wel goed voor een doelpunt: Aaron Ramsey kopte The Gunners op voorsprong.

Dortmund opende nog een slotoffensief, maar de gelijkmaker maken zat er niet meer in. In de slotfase kwam Thomas Vermaelen nog enkele minuten invallen voor Rosicky.

Napoli - Marseille 3-2

Ook Dries Mertens had reden tot juichen na de overwinning tegen Marseille. Ayew had de bezoekers nochtans snel op voorsprong gezet, maar Via Inler en Higuain werd het heel snel 2-1.

Op het uur bracht Thauvin de Fransen terug op gelijke hoogte en even mochten de bezoekers dromen van hun eerste punt in deze campagne, maar Higuain zorgde met zijn tweede van de avond toch nog voor de drie punten voor Napoli.

Daardoor staat Napoli nu naast Arsenal aan de leiding, Dortmund volgt op drie punten en Marseille is puntenloos laatste en uitgeschakeld.