Reactie Kampl: "Hele familie kwam kijken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Kampl: "Hele familie kwam kijken"
Foto: © SC

Kevin Kampl was de sterkste man op het veld in de zege van Red Bull Salzburg op Standard. De Sloveen was alomtegenwoordig en toverde de ene actie na de andere uit zijn sloffen.

Sander De Graeve in Luik

"We speelden een goeie wedstrijd als ploeg, maar het was niet makkelijk op dit veld. Het was echt vechten tot het einde, voor beide ploegen", aldus de vriendelijke Sloveen met de opvallende blonde manen. Hij maakte een fantastische goal en tekende zo voor de 0-2.

Kampl had er alle reden toe om te presteren, hij had een hele supportersschare mee. "Ik zag de goal nog niet, ik hoop dat ik ze in het hotel al eens kan bekijken. Ik ben vooral blij dat ik kon scoren waar heel mijn familie bij was. Ze kwamen uit Duitsland met een hele bus. Mijn ma, pa en vijftig vrienden waren aanwezig op de match."

Salzburg toonde ook dat het zonder prijsschutter Soriano tot scoren kan komen. "Toch hebben we hem gemist. Een spits van het kaliber van Jonathan vind je niet vaak. We hopen dat hij er snel terug zal staan, het is een lang seizoen en we hebben hem nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties