Anderlecht droomt (opnieuw) van Steven Defour

Anderlecht droomt (opnieuw) van Steven Defour
Foto: © SC

RSC Anderlecht gooit de hengel nog maar eens uit naar Steven Defour. De landskampioen ziet hem nog steeds als dé ideale vervanger van Lucas Biglia. Paul Stefani zet de deur meteen op een kier.

RSC Anderlecht is nog steeds op zoek naar een vervanger voor Lucas Biglia. Demy de Zeeuw en Luka Milivojevic vielen de afgelopen maanden door de mand. En dus grijpt paars-wit terug naar een eerdere piste: Steven Defour.

Enkele maanden geleden had de Rode Duivel geen trek in een terugkeer naar de pintjesliga, maar de kaarten liggen nu wel eventjes anders. Defour is nog steeds geen onbetwiste basispion bij FC Porto en wil – met het oog op het WK – meer spelen.

Ook Paul Stefani sluit de paars-witte deur niet meteen. “Ik heb nog niets gehoord van Anderlecht”, aldus de zaakwaarnemer in Het Nieuwsblad. “Maar dat is zeker een mooie club. Of een terugkeer naar België aan de orde is? Er zal wellicht wel belangstelling uit het buitenland zijn. Bovendien heeft Steven nog een contract in Portugal tot 2016, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties